Historia

Glänsande Hem startade i början av 2024 och är ett litet familjeföretag inom hushållsnära tjänster i Stockholm med stora förhoppningar där vi alltid vill ge kunden det lilla extra genom att alltid försöka anpassa oss efter kundens önskemål. Vi vill ge våra kunder livskvalitet genom att erbjuda hög service och trygghet.

Vårt koncept är att erbjuda våra tjänster både för privatpersoner och företag – från hemstädning till kontorsstädning.

100% Nöjdhetsgaranti

På Glänsande Hem är vi glada att kunna erbjuda våra kunder en 24-timmars 100% ren garanti på vårt arbete. Om du inte är helt nöjd med ett jobb, låt oss veta inom 24 timmar så återkommer vi för en kostnadsfri runda, inga frågor. Det är ett sätt att visa hur mycket vi värdesätter dig eller ditt företag. Flyttstädning gäller 72 timmars garanti.

Hos Glänsande Hem går alltid kunden först!

Jobba med oss

Vi söker dig som har ett öga för städning, är noggrann, gillar service och är självgående och duktig på att hålla tider. Vi går ut till våra kunder på kommunal basis, så det är bra om du kan ta dig runt med lokaltrafik och har en smartphone, t.ex. iPhone. Anställningen är en provanställning/tillsvidareanställning per timme. Du bygger upp ditt eget kundnätverk tillsammans med våra handledare.

Vi följer kollektivavtalet strikt

Affärsidé

Vårt viktigaste uppdrag är att hjälpa våra kunder att få en bra balans mellan arbete och fritid.

Miljö

Vi på Glänsande Hem använder endast miljömärkta och miljövänliga produkter. Vi använder material och verktyg som kan återanvändas, fyllas på eller tvättas. För våra hemstädkunder går vi till kommunen i den mån det är möjligt och städar med dina städmaterial som du har hemma. Vi ger dig gärna tips och råd om produkter för effektiv och miljövänlig städning. Vi på Glänsande Hem strävar efter att minska miljöpåverkan från vår verksamhet.

Kärnvärderingar

Kundvård genom att alltid lyssna och ta hand om kunden på bästa möjliga sätt. Genom att alltid försöka skicka ut samma personal till kunden skapar vi trygghet genom att kunden känner igen vår utsända representant.

Checklista & Nyckelkontrakt

Du som kund ska känna dig trygg och veta vad du kan förvänta dig. Checklistorna ligger till grund för vår nöjd kundgaranti, där kunden alltid kan se vad som är gjort vid arbetets gång efter att arbetet är klart. När du blir kund hos oss får du en egen kontaktperson. När du anlitar oss får du samma städare som kommer till dig, förutom vid sjukdom. Om personen har lämnat oss kommer vi att meddela dig detta i god tid. Våra kunder skriver kontrakt med oss ​​när de lämnar över nycklarna till oss. Vi anger bland annat nyckelns serienummer, antal nycklar och till vilken handledare de lämnat nyckeln. Vi förvarar dina nycklar, passerkort och åtkomstbrickor säkert.

Vår filosofi

Vi tror på att göra varje jobb rätt. Som kund har du rätt att förvänta dig förstklassig service och ett enastående utfört arbete, och det är precis vad du får från Glansande Hem. Oavsett om ditt jobb är stort eller litet kan du lita på att vi ger det den uppmärksamhet det förtjänar. Vår verksamhet bygger på att utveckla långsiktiga relationer med våra nöjda kunder.

Slutord

Vi på Glänsande Hem vill även informera om att du även kan boka följande tjänster hos oss:
Veckostädning, storstädning/engångsuppgifter, flyttstädning, strykning, fönsterputsning, byggstädning efter renovering, kontorsstädning, trädgårdsarbete, blomhantering och snöskottning. Som en extra förmån erbjuder vi även stöd i hemmet som barnvakt, promenadkompisar och hjälp med matlagning.

Varmt välkommen!

Därför oss!

Kontakta oss

Företagsinformation:

Vi kommer att kontakta dig