Priser för städtjänster i Stockholm

Priserna på städtjänster i Stockholm behöver inte kännas dyra. Har du nyligen gjort om ditt kök eller ärvt ett hem som är i bedrövligt skick? Hur som helst känns allt som en enda stor röra. Röret är så skrämmande att det är omöjligt att veta var man ska börja. När du hamnar i en situation där tanken på att städa ditt hem är skrämmande, varför inte anlita ett företag som är specialiserat på att lösa just den här typen av problem?

Vi är proffs och inget städjobb i Stockholm kan skrämma oss. Så tänk på oss och överväg oss när du vill hålla ditt vackra hem i gott skick eller få hjälp ur kaoset.

Priser för städtjänster i Stockholm

På grund av den mångfald av städtjänster som listas nedan och de unika situationer som uppstår som ett resultat av att vara ett fullservicestädföretag, kommer våra priser oundvikligen att variera från kund till kund. Därför är det bäst att alltid kontakta oss för att få rätt information och pris för just din situation.

Annullering

  • Kunden har rätt att kostnadsfritt avbryta utförandet av ett visst Tjänstetillfälle, förutsatt att sådan avbokning sker minst fyra (4) dagar före den dag då Tjänstetillfället skulle ha börjat.
  • Om avbokning sker senare än fyra (4) dagar men tidigare än 3 (tre) dagar före den dag då Serviceevenemanget skulle ha startat, debiteras Kunden med tjugofem (25) procent av kostnaden för det aktuella Serviceevenemanget.
  • Om avbokning sker senare än 2 (två) dagar före den dag då Serviceevenemanget skulle ha startat, debiteras Kunden femtio (50) procent för det aktuella Serviceevenemanget.
  • Avbokning görs vid dörren. När Servicehändelsen skulle ha startat (no-show) debiteras Kunden hundra (100) procent för relevant Servicehändelse.

Hemstädning

House cleaning
The price for house cleaning varies depending on the number of cleaning occasions per month.

1 hour per month, SEK 269/hour incl. VAT after Rut deduction.
2 times per month, SEK 249/hour incl. VAT after Rut deduction.
4 times per month, SEK 229/hour incl. VAT after Rut deduction.

Cleaning in a detached house:
SEK 279/hour incl. VAT after Rut deduction.

Fönsterputsning

Pris för fönsterputsning är 75 kr inkl. moms efter Rut-avdrag, per standard tvåglasfönster som kan öppnas.

Kontorsstädning

Priset för kontorsstädning varierar beroende på tid och antal städtimmar per vecka.

 

06.00-18.00, 5-7 timmar per vecka, 270 kr/timme ex moms

18.00-06.00, 5-7 timmar per vecka, 300 kr/timme ex moms

06.00-18.00, 3-5 timmar per vecka, 300 kr/timme ex moms

18.00-06.00, 3-5 timmar per vecka, 320 kr/timme ex moms

06.00-18.00, 1-3 timmar per vecka, 320 kr/timme ex moms

18.00-06.00, 1-3 timmar per vecka, 350 kr/timme ex moms

Jourstädning

Första påbörjad timme kostar 400 kr inkl. moms efter Rut-avdrag, därefter kostar det 350 kr/timme inkl. moms efter Rut-avdrag. Minsta laddning är 2 timmar.

Jourstädning för företag: Första timmen kostar 750 kr ex. moms, därefter kostar det 650 kr/timme ex moms. Minsta laddning är 2 timmar.

Därför oss!

Kontakta oss

Företagsinformation:

Vi kommer att kontakta dig